Mijn allereerste interview over personal finance

Man met laptop in gesprek
  • Save

Krap een maand ben ik nu bezig om op deze website mijn verhaal te delen met mijn lezers. Des te meer was ik verbaasd (en vereerd) dat het blog Meer of Mynder mij vorige week benaderde voor een interview over mijn financiën.

Blijkbaar zijn mijn eerste berichten over mijn financiële doelen opgevallen tussen het enorme aantal personal finance-blogs dat wekelijks verschijnt. Maar, wat heb ik in deze prille fase nu al te vertellen? Ik vroeg het me hardop af en had besloten om in de antwoorden vooral uit mijn eigen ervaringen te putten en dicht bij mezelf te blijven.

Nu ik net een huis heb gekocht, heb ik wel het gevoel dat mijn grote-mensen-leven is begonnen. Daarvoor fladderde ik wat rond en waren financiën vooral een hoofdzaak als de maand langer bleek dan mijn saldo hoog was.

Een fragment uit het interview dat ik gaf aan het blog Meer of Mynder.

In mijn werk heb ik dagelijks te maken met persvragen, maar als het over jezelf gaat is antwoorden ineens een stuk lastiger. Waar ik op kantoor kan spreken over het bedrijf en de projecten die we draaien, rezen er bij het beantwoorden van vragen over mijzelf vooral steeds meer vraagtekens. Is dit wat ik de lezers wil vertellen of meegeven? En ben ik niet iets vergeten? Al met al bleek het dus minder gemakkelijker dan ik dacht, maar ik heb het idee dat ik overal een behoorlijk antwoord op heb kunnen geven.

Het resultaat staat inmiddels online en kun je hier lezen. Ik hoor graag wat je er van vind. Laat je reactie gerust hieronder achter.

Wil je dat ik je op de hoogte houd van updates op Mr. Dutch Millennial, meld je dan gratis aan voor de nieuwsbrief (max. één e-mail per week): klik hier om je direct aan te melden.

Photo by Charles on Unsplash

6 Antwoorden op “Mijn allereerste interview over personal finance

    1. Hoi Tom! Bedankt voor je reactie! Ik zag dat ik jouw blog ook al volg en dat we best veel dezelfde doelen en interesses hebben. Altijd leuk om gelijkgestemden te volgen. Jij ook veel succes!

    1. Thanks! Ik zal Aaf van Zuinigaan even een berichtje sturen om haar te bedanken voor de nieuwe volgers. Superleuk!

    1. Tof dat je even de moeite neemt om een berichtje achter te laten op dit jonge blog! Bedankt voor je succeswensen en alvast veel leesplezier. Ik hoor graag achteraf wat je er van denkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.