De Boodschappenbon #1: 28 januari 2020

Boodschappenmandje 28 januari 2020
  • Save

Stiekem vind ik het altijd leuk om in de supermarkt te spieken wat andere mensen in hun mandje hebben. Wat zouden ze er mee gaan koken? En wat moet je nou met vijf zakken citroenen? In het onregelmatig verschijnende rubriekje De Boodschappenbon een blik op mijn aankopen van die dag, gewoon voor de leuk.

De boodschappenbon 28 januari 2020
  • Save

Deze snelle boodschap wist ik in een minuut of tien te scoren op weg van de sportschool naar huis. Voor het eerst in lange tijd had mijn supermarkt weer koolhydraatarme bollen op de plank liggen. Inslaan dus en linea recta in de vriezer voor als ik een keer geen zin heb om boodschappen te halen. Daarnaast wat ontbijtproducten en fruit. Mijn gezonde eetpatroon gaat nog altijd lekker, ik zit qua lichaamsgewicht stabiel rond de -15 kilogram. De rest van de boodschappen zijn de ingrediënten van een variant op dit recept van Nasi goreng van bloemkoolrijst. Lekker!

Ik doe mijn boodschappen bij Jumbo, omdat deze supermarkt als enige American Express-cards accepteert. Deze creditcard is gratis aan te vragen en levert punten voor iedere euro die je besteedt. Met deze gratis punten kun je veel leuks, waaronder het aanschaffen van bol.com-cadeaubonnen en (dit doe ik zelf) vliegtickets. Registreer jij je nu, dan krijg je maar liefst 20.000 punten cadeau! Klik hier en profiteer nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.