Nieuwe serie: 10 vragen aan

Getal tien
  • Save

Amper een maand geleden begon ik met bloggen. In de eerste weken waarin mijn blog actief was, heb ik veel bezoekers en reacties ontvangen. Superleuk en boven alle verwachting! Ik ben zelf ook meer websites van andere bloggers gaan volgen. Het is erg interessant om te lezen wat hen bezighoudt en daar wil ik het in mijn nieuwe serie 10 vragen aan graag met ze over hebben.

Vanaf aankomende maandag verschijnt er de komende tijd dan ook iedere week een artikel op dit blog waarin ik in gesprek ga met andere bloggers. Wat is het verhaal achter hun blog? Wat motiveert ze en waarom zijn ze hun blog begonnen? In tien vragen proberen we deze en andere vragen te beantwoorden.

Op maandag 3 februari verschijnt zoals gezegd het eerste artikel. Daarin een kijkje in de keuken bij het blog Uitklokken.nl. Wil je niets van deze artikelserie missen, volg mij dan ook via mijn gratis nieuwsbrief of op de socials via Twitter of Facebook. Voor een totaaloverzicht van alle artikelen in de aankomende reeks kun je na plaatsing terecht op deze pagina. Ik ben enorm benieuwd naar alle verhalen en inzichten en hoop er veel inzichten door op te doen. Zin in!

Van welke blogger zou jij wel meer willen weten? Laat je reactie hieronder achter en wie weet lees je het gesprek hier binnenkort terug.

Wil jij ook een keer met jouw blog te gast zijn in de rubriek ’10 vragen aan’? Dan hoor ik graag van je! Jouw blog kun je hier direct aanmelden.

“10” by chrisinplymouth is licensed under CC BY-NC-SA 2.0

Eén antwoord op “Nieuwe serie: 10 vragen aan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.