Ready, set, go! Een blog als stok achter de deur

  • Save

“Alweer zo’n blog van een 30-something man die schrijft over zijn financiële situatie en het ‘begin van het echte leven’.” Ik hoor het je denken. En het klopt, hoor. 

Grote mensen-leven is begonnen

In dit blog ga ik op een regelmatige manier schrijven over dingen die ik interessant of belangrijk vind. Op dit moment zijn dat vooral de reorganisatie van mijn persoonlijke financiën, mijn drang om te beginnen met mijn zoektocht naar financiële onafhankelijkheid en de recente aankoop van mijn eerste koophuis. Ik heb het gevoel nu een echt grote mensen-leven te lijden en vind veel informatie op andere blogs en websites. Waarom zou ik mijn eigen ervaring niet delen? Wellicht hebben we er beide wat aan.

GRIP op de toekomst

Daarnaast ga ik hier updates delen over de doelen in mijn leven: waar sta ik nu, wat heb ik de afgelopen periode bereikt (of niet) en hoe wil ik de komende periode aanvliegen. Deze maand heb ik namelijk voor het eerst teruggeblikt op het afgelopen jaar. Het boek GRIP van Rick Pastoor heb ik daarbij gebruikt als ‘handleiding’. Dit blog is een exponent van die jaar- en kwartaalplannen. Ik ga het gebruiken als figuurlijke stok achter de deur en kan het boek je nu alvast aanbevelen. 

Nog even over die stok achter de de deur: hoe vaak kun je een update verwachten op dit blog? Mijn doel is om tenminste twee keer per maand een artikel te schrijven. Dat betekent dat je dit jaar dus minimaal 24 nieuwe berichten kunt verwachten. Zo, het eerste doel van 2020 is gedeeld!

Wat helpt jou om je doelen te behalen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.